Followers

Monday, 15 June 2015

Sensual Plus Serum

Assalamualaikum..

Jumpa lagi diawal bulan Disember ni. La ni Cik Wati nak update pasal sensual plus serum plak.. first Wati try serum ni masa member yang nak try serum ni. Dia ada ajak Wati try. Wati pon tanpa fikir panjang try je la. Masa tu Wati kongsi beli dari dia. Serum ni botolnya kecik je. Dia beli  10 botol n boleh pilih-pilih ye dalam 10 botol kecik tu, nak serum apa. 
Wati pilih puryfying dan scar. Puryfying untuk jerawat kecik-kecik kat muka and scar ofkos la untuk parut kan. Alhamdulillah, pakai seminggu jerawat kecik-kecik pon makin berkurang. Parut pon nampak makin pudar. Sebab tu Wati berminat nak terus pakai serum ni. 
Tak silap Wati serum ni ada 15 jenis. Antaranya:
Eye care - menghilangkan eye bag, lingkaran mata hitam

Collagen - kulit yang lebih anjal & awet muda

Soothing - sesuai untuk kulit sensitif & masalah jerawat yang kronik
Oxygenating - menjadikan kulit lebih cantik & lembut
Hydrating - melembabkan kulit yang kering
Purifying - mengurangkn masalah kulit berminyak & jerawat
Scar - menghilangkan parut
Tigthening - mengecilkan liang roma, kulit yg halus lembut
Vit c - membaiki kulit dan mencerahkan kulit
Ligthening - mencerahkan kulit
Regenerating - menjadikan kulit lebih halus
Anti-wrinkle - mengurangkan kedutan
Lifting - untuk kulit yg lebih tegang & anjal
Yang ni Wati beli. Wati beli scar 3, purifying 1, soothing 2, beauty shine, collagen, pure vitamin c, n regenerating. Oklah..



Danke ~ ~

No comments:

Post a Comment