Followers

Monday, 15 June 2015

my birthday

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, masih dapat teruskan hidup seperti biasa. Ok, actually lama tak update blog ni. Almaklumlah dah start busy dengan praktikum. Sempena birthday cikWati teringin iolls nak post something kat sini sebagai kenagan iolls hokey!
I cant believe it, i already 25 years old. Cepatnya masa berlalu, Ya Allah..but alhamdulillah sepanjang 25 tahun ini, saya still lagi diberi peluang merasai kenikmatan yg diberikan olehNya.. have family that always support me and 'you' of coz da special one in my heart. Thank you for being my good friend, my nice lover, my responsible brother and InsyaALLAH you will be my sweet husband one day if ada jodoh kita. Thank you also my friend who wishing me happy birthday through facebook, wasap or phone call. i really appreciate that. Terharu siot..
http://matcuoi.com
Someone who always called me 'adik', suddently one day she ask my age, saya dah 25 tahun this year after 24 February, then she dont believe it. cikWati tanya umur dia berapa, then dia cakap 22 tahun. Ok, so i older than u, u should called me Kakak..hahaha..Btw nothing about umur kan, most important kita selalu sihat, happy disamping yg tersayang, right??
Then, i always ask myself what i want for my birthday. lepas tu punya la banyak benda yang terfikir didalam kepala ni.

Then, i wantttttt thisss !!! hahaha

pic: favim.com

 Dan ini salah satunya yang saya harapkan. InsyaALLAH. Amin..
pic: google image

Happy birthday to me! Tq sudi membaca. See ya next post!

danke ~ ~




No comments:

Post a Comment