Followers

Monday, 15 June 2015

Sate Semeling

Assalamualaikum..

Musim hujan macam ni kalau pekena sate memang sedapkan, nak2 plak sate yang panas2 lagi tu..Aduh, kecur air liur sudaaaa..
http://matcuoi.com
Haruslah muka cikWati dulu..hihihi

Siapa pernah pekena sate Semeling?
Kalau yang dah pernah tu mesti tahu kan kesedapan sate kat kawasan situ. Hari tu cikWati try makan sate kat situ, memang sedap..time cikWati p time tu hujan turun renyai2,
memang best sangat..




Sate yang dijual kat kawasan ni murah. Kedai yang cikWati p tu RM0.30 ja secucuk. Ha, murah sungguh kan. Dan sepanjang kawasan pekan lama Semeling ada gerai menjual sate. So, hampa semua boleh pilih na kedai yang mana satu hampa nak p..

haa...terluir tak tengok? muahahaha

cikWati order 30 cucuk. 15 cucuk sate ayam dan selebihnya sate daging. 30 cucuk makan sorang memang kenyang sangat kalau habuan perot yang kecik ni. Puas hati sangat, murah dan sedap, tak rugi beli dan try..


Bila teringin nak makan sate lagi, boleh datang lagi. Nanti bawak family plak mai merasa.


Danke uollss ~ ~



2 comments:

  1. nak tanya..area mana sate semeling ni??
    ada contact number tak??

    ReplyDelete
  2. area merbok sungai petani kedah dear..

    ReplyDelete