Followers

Tuesday, 7 June 2016

Salam Ramadhan 2016

Assalamualaikum…

Alhamdulillah pejam celik pejam celik Ramadhan 1437/2016 mai lagi. Syukur, usia masih dipanjangkan lagi untuk menjalani ibadah di bulan Ramadhan. Walaupun dah Ramadhan hari kedua 
rasanya Wati tak terlambat lagi kut nak ucapkan selamat berpuasa.
Kali ni RamadhanWati berbeza sikit dari tahun lain-lain sebab Wati dah kerja. 
Kerja plak kat syarikat pengiklanan. Selalunya first puasa mesti dapat cuti, ni bila dah kerja 
dengan company cina ni jangan haraplah diorang nak bagi cuti.
In shaa Allah mungkin ini bulan last yang Wati kerja kat company lain sebab Wati dapat kursus. Kursus apa tu nanti Wati updatelah. So first puasa dah tak boleh nak berbuka puasa sama-sama dengan family. Aish!
Apa-apa pun, Wati nak ucapkan salam Ramadhan pada semua yang beragama Islam. Semoga Ramadhan kali ini kita mendapat keberkatannya. Amin. Okeylah. See you next post.
Sampai sini dulu. Saya still baru kat sini, sesiapa yang sudi singgah blog saya jangan lupa follow ler.
InsyaALLAH Wati will follow back and keep in touch.

Danke ~ ~




No comments:

Post a Comment